WaaS | Uniek concept in wifi-service

Tegenwoordig is onze Wireless as a Service de meest praktische en betrouwbare oplossing voor wifi in elke organisatie. Als alternatief voor storingsgevoelige en dure lokale oplossingen biedt Simpel Computers draadloos netwerk als een maandelijkse dienst. Dat betekent optimale betrouwbaarheid in de vorm van een Cloud-oplossing, waarbij je alleen nog maar een aantal access points op locatie nodig hebt. Met Waas ben je tegen een minimale vergoeding per maand verzekerd van draadloos internet. Zonder grote eigen investering in een server en/of software.

Altijd de nieuwste technologie

Draadloze netwerktechnologie blijft zich ontwikkelen. Draadloze netwerken worden steeds stabieler, sneller en beter, maar ook de eisen met betrekking tot functionaliteit en capaciteit nemen toe. Het is belangrijk up-to-date te blijven om de toenemende behoefte aan bandbreedte door nieuwe apparaten en applicaties te blijven ondersteunen. Dankzij ons unieke concept kun je zonder grote investeringen profiteren van de vele voordelen van een professioneel draadloos netwerk. Simpel Computers vervangt verouderde systemen stap voor stap door nieuwe oplossingen. Zo ben je altijd klaar voor de toekomst!

Voordelen:

Check 24/7 gemonitord en operationeel
Check Schaalbaar
Check Vast bedrag per maand
Check Zorgeloos en volledig beheerd wifi-netwerk

Centraal management

Wij voeren het beheer het netwerk op een externe online locatie uit, zodat je geen omkijken hebt naar het beheer en onderhoud van je draadloze netwerk. Dat heeft als voordeel dat je netwerk altijd door Simpel Computers wordt gemonitord, updates worden uitgevoerd en eventuele problemen snel worden verholpen. Snel, veilig en altijd beschikbaar. Zónder dure externe partijen, IT-personeel of netwerkbeheerders.

Capaciteit die méégroeit

Groeit je bedrijf, of zit je juist in een periode van krimp, dan passen we WaaS gewoon aan. Bovendien zorgen we er voor dat de IT-omgeving, bijbehorende data, applicaties en functionaliteiten behouden blijven als je lokale oplossing overgaat naar WaaS.