Simpel Computers is uw partner om beheer aan uit te besteden. Voor zowel systeem- als netwerkbeheer.
We werken transparant: door openheid en duidelijkheid weet u altijd waar u aan toe bent. Onze technici zijn altijd voor u bereikbaar en ze denken in oplossingen. We onderscheiden ons door de volgende kenmerken:

 • Korte lijnen naar technici
 • Persoonlijk contact
 • Afspraak is afspraak
 • Transparante prijzen
 • We doen het goed of we doen het niet!

 

Plaatsing En Configuratie Van Alle Systemen

Systeembeheer is een breed begrip. We plaatsen nieuwe pc’s en configureren de benodigde software. En we zorgen dat alles werkt voor we vertrekken. U moet kunnen vertrouwen op uw computers en software. Gaat er onverhoopt toch iets mis, dan zijn we er ook voor u. Door middel van topservice maken we van u een tevreden klant.

Systeembeheer Is Ook Nazorg En Onderhoud

Nazorg is misschien nog wel belangrijker. Computerapparatuur heeft namelijk ook onderhoud nodig. We zorgen voor software-updates, voeren reparaties uit en lossen storingen op. U kunt zich ondertussen bezighouden met uw bedrijf.

Tarief Voor Systeembeheer

We werken met een vast standaard tarief. Dit factureren we per uur. Vanzelfsprekend kunt u ook maandelijks uren inkopen. We reserveren dan tijd voor u. Heeft u hulp nodig dan kunt u ons afroepen.

Vaste Leveranciers

Vaste partners voor betrouwbare hard- en software zijn cruciaal voor onze dienstverlening. We weten wat we kunnen verwachten en krijgen regelmatig nieuwe informatie of training. Hier heeft u als klant profijt van. Storingen of garantiegevallen kunnen we namelijk snel oplossen dankzij de vaste samenwerking. Onze vaste partners zijn:

 • Microsoft
 • HP
 • Cisco
 • VMware
 • Terra
 • Symantec
 • Eset

Netwerkbeheer uitbesteden aan Simpel Computers kan natuurlijk ook. Onze oplossing is ideaal als u  afhankelijk bent van uw netwerk, maar geen fulltime netwerkbeheerder nodig heeft. Het netwerk is een onmisbaar onderdeel van uw automatiseringsomgeving. En het is van belang dat het altijd betrouwbaar en stabiel is.

Netwerkonderhoud

Regelmatig onderhoud is noodzakelijk. Onze ervaren netwerkspecialisten zorgen dat uw netwerk altijd up-to-date is. We controleren op regelmatige basis de apparatuur en software. Uw netwerk is in goede handen, terwijl u zich kunt richten op uw werk en onderneming.

Netwerken Aanleggen

De aanleg van een goed netwerk is werk voor specialisten. Wij hebben de kennis en ervaring daarvoor in huis. We werken met apparatuur van topmerken om uw netwerk aan te passen op uw behoeften. Door middel van kwalitatief goede bekabeling, routers, switches en firewalls leggen we een betrouwbaar en veilig netwerk aan dat past bij uw bedrijf.

Beveiliging En Back-Up

Een netwerk moet veilig zijn, maar ook moeten er regelmatig back-ups worden gemaakt. Veel belangrijke informatie over u bedrijf gaat over het netwerk. Of het wordt zelfs binnen het netwerk opgeslagen. Het is wel zo’n prettig gevoel dat alle informatie veilig gesteld is. Want wat er ook gebeurt, alle informatie is veilig opgeslagen in reservekopieën.